Planerar du ett evenemang i höst? Då kan Karelia vara den perfekta platsen för dig!

Ett band uppträder på Karelias scen Bändi esiintyy Karelian näyttämöllä
Foto: Ian Granström

Karelia erbjuder en mångsidig plattform som passar olika typer av evenemang, oavsett om det är små möten eller större konserter.

Just nu är vi mitt uppe i planeringen inför höstens verksamhet och ser fram emot att ta emot bokningar och samarbetsförslag. Vi har nyligen förnyat våra hyresavtal och principer, vilket innebär att det finns många förmåner att dra nytta av. Visste du att som medlem hos oss får du 20 % rabatt på alla hyrespriser?

Karelia är beläget i ett gammalt hus från 30-talet, som en gång i tiden var en biosalong. Idag har vi omvandlat dessa historiska utrymmen till en mångsidig och flexibel plats för olika typer av evenemang.

Vår sal har en scen som sträcker sig över 5×10 meter och rymmer hela 217 sittplatser. För att säkerställa tillgänglighet har vi möblerat åtta platser på den bakersta raden för rullstolar och permobiler. När du hyr salen hos oss ingår användningen av scenen, backstage-området och foajén.

Foajén är ett trevligt utrymme på 70 kvadratmeter. Det är en perfekt plats för pop-up-butiker, mindre intimakonserter eller diskussioner. Dessutom kan du njuta av olika konstutställningar som visas där under året.

Vår lokal är både funktionel och flexibel, oavsett om du behöver ett mindre utrymme för en intim sammankomst eller en större sal för en konsert, hjälper vi dig anpassa utrymmen enligt dina behov.

Vårt team är dedikerat att hjälpa dig att planera och genomföra ditt evenemang på bästa möjliga sätt. Vi kan ge råd om logistik, marknadsföring, teknisk utrustning och andra viktiga detaljer för att säkerställa att ditt evenemang lyckas.

Sammanfattningsvis, om du planerar ett evenemang i höst så är Karelia platsen för dig.

Mer om våra utrymmen och hyror här.
Mer om medlemskap här.

Välkommen till Karelia!