Teaterskolan Konfetti

Flera glada barn från teaterskolan Konfetti står på scenen och kastar konfetti upp i luften.

Useat iloiset lapset teatterikoulu Konfetista seisoo lavalla ja heittävät konfettia ilmaan.

Är du nyfiken på teater och vill se om skådespeleri är något för dig? Vill du lära dig om smink, skådespeleri, skrivande eller röst eller hur man skapar olika scener? Teaterskolan Konfetti erbjuder grundläggande konstundervisning både till dom som inte har några förkunskaper och för dom som spelat teater tidigare. På sommaren ordnas även dagläger.

Teaterskolan Konfetti arrangeras i Karelia av Västnylänska ungdomsringen och Raseborgs kulturinstitut. Anmälan görs via Raseborgs Kulturinstitut (kontaktuppgifter nedan) eller direkt via nätanmälan här.

E-post: mbi@raseborg.fi
Telefon: 019-289 2765
Telefontider: må–to kl. 14–16
I Raseborg grundades år 2019 den tvåspråkiga teaterskolan som ett samarbete mellan fem organisationer inom kultur och bildning. Skolan erbjuder idag grundläggande konstundervisning i scenkonst, med inriktning på teaterkonst för elever i åldern 7-16 år. Utbildningen är fortlöpande och stärker ett fortsatt teaterintresse och ger dig grundläggande insikter inför framtida yrkesutbildningar inom området teaterkonst. Undervisning sker i Ekenäs på Kulturhuset Karelia på tisdagar och i Karis på TryckeriTeatern på måndagar.

I den administrerande gruppen ingår Raseborgs stads kulturtjänster, Raseborgs Kulturinstitut, Västnyländska Ungdomsringen, Västnyländska kultursamfundet och Kulturhuset Karelia. Som huvudarrangör fungerar Västnyländska Ungdomsringen i samarbete med Kulturinstitutet.