Julfest med Krista och Mark - En julshow i väntan på jul

06dec17:0019:00Julfest med Krista och Mark - En julshow i väntan på jul

Evenemangsdetaljer

Med Krista Siegfrids och Mark Levengood

Sluta stressa över julstädningen och häng med på en rolig och stämningsfull kväll med Krista och Mark! Låt årets mörkaste tid lysas upp av musikalisk glädje och humor. Vad hände när Marks pappa på julafton reste sig och sade ”Nej, nu ska jag gå och köpa tidningen”? Och vilka oväntade favoriter kastar Krista in bland de älskade julsångerna? Och kan bara blonda bli valda till Lucia? Varför inte en utan hår? Ackompanjerade av trion ”Mandeln i gröten” rumlar Krista och Mark runt bland minnen av lyckliga och katastrofala jular och guidar publiken genom bjällerklang och sjungande pepparkaksgubbar.

Från stallet i Betlehem till en teater nära dig – en kväll av musik, gemenskap och värme.
Låt kvällen med Krista och Mark öppna upp för en fin och stressfri jul 2023. För, som Marks mamma så riktigt konstaterade: ”Sluta städa. Tänd ett ljus. Då ser ingen att det är skitigt”.

Under kvällens gång kommer ni att få höra roliga anekdoter samt trevliga och mindre trevliga julminnen från Marks och Kristas liv. Det blir helt enkelt julstämning i sann Mark och Krista anda… Mysigt, roligt och lite smått kaotiskt. Det bjuds även på stämningsfull julmusik med välkända klassikers… men ni kommer även att få höra Marks och Kristas unika och lite smått otippade favoritlåtar. Så strunta i julstressen för en stund och häng med på en rolig kväll med Mark & Krista! Vi garanterar julfeeling!

I salen finns åtta tillgängliga platser som är anpassade för rullstol och specialarrangemang. Om du vill reservera en tillgänglig plats, kontakta oss på info@kulturhusetkarelia.fi.

Biljetter

Biljett 47,50 € inkl. serviceavgift

Biljettlänk

NetTicket

Tid

(Onsdag) 17:00 - 19:00(GMT+02:00)

Plats

Kulturhuset Karelia

Skillnadsgatan 11

Other Events

Språk

Svenska